Diabetespatienter har ingen gavn af forebyggende behandling med aspirin Hverken fiskeolie eller aspiriner kan forhindre kardiovaskulære hændelser blandt patienter med diabetes, viser nyt studie præsenteret ESC-kongressen.

To analyser af et nyt stort studie viser, at hverken aspiriner eller fiskeolie har tilstrækkelig positiv effekt på risikoen for, at patienter med diabetes oplever en kardiovaskulær hændelse i form af et mini-slagtilfælde, ikke dødelige hjerteanfald eller dødsfald på grund af hjerte-kar-problemer. Konklusionen kommer på baggrund af resultater af ASCEND-studiet, som blevet præsenteret på ESC-kongressen i München. Resultaterne er desuden offentliggjort i New England Journal of Medicin. Ganske vist viser resultaterne, at efter 7,4 år oplevede 8,5 pct. af forsøgsdeltagerne på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.