Lægemiddel hjælper diabetiske hjerter efter en blodprop Forskere fra Oxford University har identificeret et lægemiddel, der ultimativt kan forbedre hjertefunktionen hos personer med diabetes efter en blodprop i hjertet.

Et lægemiddel, der i øjeblikket undersøges i kliniske forsøg som behandling til personer med anæmi, kan muligvis også reducere risikoen for hjertesvigt hos personer med diabetes efter en blodprop i hjertet. Det viser forskning fra Oxford University, som er blevet præsenteret i Diabetes. Ved en blodprop i hjertet bliver blodforsyningen til hjertet reduceret eller stoppet, hvilket leder til hypoxi. Hjerteceller hos personer med diabetes kan i mindre grad tåle hypoxi. De dør hurtigere, og det tegner et mørkt billede for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind