Lægemiddel hjælper diabetiske hjerter efter en blodprop Forskere fra Oxford University har identificeret et lægemiddel, der ultimativt kan forbedre hjertefunktionen hos personer med diabetes efter en blodprop i hjertet.

Et lægemiddel, der i øjeblikket undersøges i kliniske forsøg som behandling til personer med anæmi, kan muligvis også reducere risikoen for hjertesvigt hos personer med diabetes efter en blodprop i hjertet. Det viser forskning fra Oxford University, som er blevet præsenteret i Diabetes. Ved en blodprop i hjertet bliver blodforsyningen til hjertet reduceret eller stoppet, hvilket leder til hypoxi. Hjerteceller hos personer med diabetes kan i mindre grad tåle hypoxi. De dør hurtigere, og det tegner et mørkt billede for...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.