Jørgen Rungby
Professor i endokrinologi Jørgen Rungby fra Bispebjerg Hospital har for nylig publiceret data fra farmakoepidemiologiske studier, der tyder på, at diabetesmidlet liraglutid forebygger demens hos diabetespatienter. Det falder i tråd med seneste udmeldinger fra Novo Nordisk, hvis koncernforskningsdirektør Mads Krogsgaard på en konference for nyligt meldte ud, at stoffet ser ud til at have den effekt.

Dansk studie finder også forebyggende effekt af diabetesmiddel på Alzheimers Novos udmelding om, at diabetesmidlet Victoza ser ud til at kunne forebygge Alzheimers hos diabetespatienter får næring af nyt dansk studie. 

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.