CHMP anbefaler NovoRapid til børn ned til ét år EMAs kommité for medicinske produkter til mennesker er positivt stemt overfor Novo Nordisk anmodning om en udvidelse af markedsføringstilladelsen til diabetesmidlet NovoRapid, så det fremover kan gives til børn helt ned til ét år.  

Helt små børn med diabetes type I i Europa har hidtil ikke haft nogen mulighed for at blive behandlet for deres sygdom med et hurtigtvirkende insulin. Men det vil de snart kunne, for EMAs kommité for medicinske produkter til menneskebrug (CHMP) har ifølge en pressemeddelelse netop givet en positiv udtalelse til Novo Nordisk anmodning om at få udvidet lægemidlets indikation til også at indbefatte diabetes type I hos børn helt ned til etårs-alderen. Den store udfordring ved små børn med...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind