Morten Engsbye (th.) og Peder Søgaard-Pedersen beskæftiger sig til dagligt med at analysere den danske lægemiddelindustri og life science. Derfor kender de til industriens vilkår, bidrag og udfordringer.

Erhvervsorganisationer om dansk lægemiddelindustri: Det går fantastisk Dansk Erhverv og DI ser med positive øjne på lægemiddelindustriens succes. Alle nøgletal har gennem de senere år haft pil op, men der skal ikke slækkes på indsatsen med forbedringer af rammevilkårene, siger de.

Mens Dagens Pharma via en kortlægning har taget temperaturen på den aktuelle økonomiske situation i de danske lægemiddelfirmaer, der bygger forretningen på salg i Danmark, har størstedelen af den danske lægemiddelindustri ikke desto mindre sin forretning uden for landets grænser. Det er i høj grad udtryk for, at vi har kompetencer i Danmark, som er globalt konkurrencedygtige Peder Søgaard-Pedersen, underdirektør, DI Og det er ikke så mærkeligt, da alene Novo Nordisk i 2021 omsatte for 140 mia. kr. på baggrund...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.