Biosimilær Humira-konkurrent møder alle endemål i afgørende studie Boehringer Ingelheims biosimilære middel mod reumatoid artrit når både primære og sekundære endemål i afgørende studie, og indsendes nu til godkendelse i bl.a. USA og Europa.

Det biosimilære lægemiddel BI 695501 er lige så effektivt og sikkert som originalproduktet Humira. Det viser et fase 3-studie, oplyser producenten Boehringer Ingenheim i en pressemeddelelse. Studiet er baseret på 645 patienter med moderat til alvorlig aktiv reumatoid artrit, som blev behandlet med methotrexat, og patienterne blev randomiseret til at modtage enten BI 695501 eller Humira hver anden uge i 48 uger. Det primære endepunkt var statistisk lighed mellem antallet af patienter, der efter 12 og 24 uger mødte ACR20-kriterierne (American College of...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind