Studie: Nyt lægemiddel slår Humira på effekt Lægemiddel fra Takeda viser bedre remissionseffekt på visse patientgrupper end Humira fra Abbvie, der indtil for nyligt var kendt som Danmarks bedst sælgende lægemiddel.

Entyvio (vedolizumab) fra Takeda er bedre til behandling af kronisk betændelse i tyktarmen end Humira (adalimumab) fra Abbvie, viser nyt studie. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Takeda. Resultaterne blev fremlagt på den såkaldte Ecco-kongres, som European Crohns og Colitis Organization afholdte i København i weekenden. De viser, at Entyvio er bedre til at opnå klinisk remission hos patienter med moderat til svær aktiv kronisk betændelse i tyktarmen (colitis ulcerosa) i uge 52 sammenlignet med Humira. Der er tale om et et...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.