Biologisk medicin vil revolutionere markedet for medicin til mavetarmsygdomme 937 nye produkter aktuelt under udvikling til mavetarmsygdomme, hvoraf en stor del er biologiske lægemidler, viser opgørelse.

Verdensmarkedet for lægemidler til behandling af mavetarmsygdomme vil vokse betydeligt i de kommende år. Det vurderer analysefirmaet GBI Research, som laver bl.a. markedsanalyser for medicinalindustrien. GBI Research vurderer, at der vil være en årlig vækst på 4,45 pct. fra 2015 til 2022, fra en global omsætning svarende til 241 mia. kr. i 2015 voksende til 327 mia. kr. i 2022. Væksten på markedet vil især være båret af dels en globalt stigende forekomst af mavetarmsygdomme, dels en pipeline med ikke...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.