Stor undersøgelse ser på effekten af ambulant hjemmebehandling af leukæmipatienter Livskvalitet, bivirkninger og komplikationer blandt ambulant behandlede patienter med akut myeloid leukæmi undersøges i landsdækkende kvalitetssikringsprojekt.

Behandlingen af patienter med akut myeloid leukæmi (AML) er på relativt få år ændret i retning af at være langt mere patientvenlig. Det er bl.a. muligheden for at kunne tilbyde behandling med kemoterapi i eget hjem ved hjælp af avancerede pumper, som hurtigt har bredt sig fra Rigshospitalet til de øvrige fem hæmatologiske afdelinger i Danmark, som behandler patienter med AML. Rigshospitalet har allerede mere end to års erfaring med at tilbyde hjemmekemo til AML-patienter, og herfra har initiativet bredt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.