RoActemra bedre end steroider til forhindre tilbagefald af kæmpecellearteritis Nyt fase 3-studie viser, at RoActemra opretholder steroid-fri remission hos flere patienter med kæmpecellearteritis i forhold til steroider.

Flere patienter oplever vedvarende remission for kæmpecellearteritis, når de modtager en kombinationsbehandling bestående af lægemidlet RoActemra og en nedtrappende dosis steroider frem for blot at modtage steroidbehandlingen. Det viser fase-3-studiet, GiACTA, hvis resultater netop er blevet præsenteret på American College of Rheumatology (ACR) og Association for Rheumatology Health Professionals (ARHP) årlige møde i Washington. Studiet opnåede sit primære endepunkt ved, at vise, at 56 pct. af de patienter, som blev behandlet med RoActemra, opnåede steroid-fri sygdomsremission efter et år sammenlignet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.