Region Sjælland finder uventede besparelser på dyr sygemedicin
Trods stigende udgifter til medicin i hele landet har en gennemgang af økonomien i Region Sjælland vist, at der er luft i budgettet til dyr sygehusmedicin.

Region Sjælland finder uventede besparelser på dyr sygemedicin En gennemgang af økonomien i Region Sjælland efter årets første måneder viser, at udgifterne til særlig dyr sygehusmedicin ligger langt under budgettet. Det betyder flere penge på sygehusbudgetterne i regionen, forklarer vicedirektør.

Da 2019 blev skudt i gang, var forventningen i Region Sjælland, at regionen skulle bruge 857 mio. kr. på særlig dyr sygehusmedicin i løbet af året. Det er 64 mio. kr. – eller 7 pct. – mere end året forinden. Men en gennemgang af den foreløbige økonomi i regionen viser nu, at væksten i udgifterne er langt fra de forventede 7 pct. og tættere på 1 pct., står der i et notat til forretningsudvalgets møde i mandags (pdf.). Mens udgiften...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind