Professor Sven Frøkjær modtager Danmarks Farmaceutiske Selskabs for sit arbejde og store indflydelse på det farmaceutiske område.

Professor Sven Frøkjær modtager farmaceutisk guldmedalje Danmarks Farmaceutiske Selskabs guldmedalje er blevet uddelt til professor Sven Frøkjær for hans alsidige og indflydelsesrige karriere på det farmaceutiske område.

Tidligere rektor ved Danmarks Farmaceutiske Universitet og professor Sven Frøkjær, har modtaget Danmarks Farmaceutiske Selskabs guldmedalje for sit arbejde og store indflydelse på det farmaceutiske område. Det skriver Det Sundhedsvidenskabeligt Fakultet på Københavns Universitet i en pressemeddelelse. Selskabets medalje bliver uddelt til personer, som har ydet en særlig indsats for farmaceutisk videnskab, uddannelse og praksis. »Jeg blev selvfølgelig super overrasket og glad. Det er jo en anerkendelse for meget af det, jeg har gjort for det farmaceutiske område. Så det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.