Svensk healthtech-virksomhed indtager det danske marked Den svenske healthtech-virksomhed Platform24, der udvikler digitalt integrerede sundhedsløsninger, indtager nu det danske marked. Manden, der er udset til at stå i spidsen for virksomhedens danske afdeling, er Peter Birch. 

En af de førende leverandører af healthtech-løsninger i Norden, den svenske virksomhed Platform 24, kommer til Danmark. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.  Platform24 udvikler digitalt integrerede sundhedsløsninger til det private og offentlige sundhedsvæsen. I dag udføres der årligt mere end tre millioner patientinteraktioner på platformen, som næsten halvdelen af de svenske regioner gør brug af.  Sverige er dog langt fra det eneste marked, hvor Platform24 har gjort sit indtog. Virksomheden er allerede etableret på adskillige markeder uden for Sverige,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.