Svensk apotekervirksomhed får ny administrerende direktør 
Hannes Hasselrot er fra i dag ny adm. direktør for den svenske apotekerkæde Kronans Apotek.Foto: Kronans Apotek

Svensk apotekervirksomhed får ny administrerende direktør  Hannes Hasselrot bliver ny adm. direktør i den svenske apotekervirksomhed Kronans Apotek, der driver 326 apoteker rundt om i Sverige. 

Den kommende direktør for Kronans Apotek, Hannes Hasselrot, kom til virksomheden i foråret 2019 og er siden steget i graderne.  Hannes Hasselrot tiltræder den 1. december stillingen som adm. direktør hos Kronans Apotek. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.  Den kommende direktør kommer med stor erfaring med at udvikle e-handlen inden for tøjbranchen. Nu er det apotekerbranchen, der står for skud, og her går udviklingen i retning af, at de fysiske apoteker og digitale kanaler fungerer som supplement og ikke...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind