Hannes Hasselrot er fra i dag ny adm. direktør for den svenske apotekerkæde Kronans Apotek.Foto: Kronans Apotek

Svensk apotekervirksomhed får ny administrerende direktør  Hannes Hasselrot bliver ny adm. direktør i den svenske apotekervirksomhed Kronans Apotek, der driver 326 apoteker rundt om i Sverige. 

Den kommende direktør for Kronans Apotek, Hannes Hasselrot, kom til virksomheden i foråret 2019 og er siden steget i graderne.  Hannes Hasselrot tiltræder den 1. december stillingen som adm. direktør hos Kronans Apotek. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.  Den kommende direktør kommer med stor erfaring med at udvikle e-handlen inden for tøjbranchen. Nu er det apotekerbranchen, der står for skud, og her går udviklingen i retning af, at de fysiske apoteker og digitale kanaler fungerer som supplement og ikke...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.