Leif Vestergaard, direktør for Kræftens Bekæmpelse.

Medicinrådsmedlem bliver ny formand for Det Etiske Råd Medlem af Medicinrådet Leif Vestergaard Pedersen er netop udpeget til ny formand for Det Etiske Råd. Samtidig beskikkes tre nye medlemmer af rådet, mens et medlem genbeskikkes.

Sundhedsminister, Magnus Heunicke, udpegede 12. januar Leif Vestergaard Pedersen, der har været medlem af Det Etiske Råd siden 2019, som rådets nye formand.  Udnævnelsen af Leif Vestergaard Pedersen sker efter indstilling fra Folketingets udvalg vedrørende Det Etiske Råd.  Det skriver Sundhedsministeriet i en pressemeddelelse.  Det er en yderst erfaren herre, som nu sætter sig for bordenden og overtager posten som formand for Det Etiske Råd fra Anne-Marie Gerdes, der er klinikchef på afdeling for Klinisk Genetik på RIgshospitalet.  Leif Vestergaard...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.