Patienter efterspørger ikke selvvalg på apoteker Selvom det bliver udlagt som en forbedring for patienterne, hvis der indføres selvvalg på håndkøbsmedicin på apotekerne, er det ikke et ønske patienterne har tilkendegivet.

Når Folketinget i løbet af oktober skal tage stilling til om håndkøbsmedicin skal stilles frem på apoteket, er det ikke et ønske, der stammer fra forbrugerne. De har ikke efterspurgt den mulighed. Det fremgår af flere høringssvar til lovforslaget, samt en rapport, der er udarbejdet forud for forslaget. I rapporten står der, at både Forbrugerrådet og Danske Patienter over for Lægemiddelstyrelsen har givet udtryk for, at der ikke blandt patienter skulle være et særligt behov for selvvalg af håndkøbslægemidler. I...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.