Patentudløb på medicin mod knoglemarvskræft kan give store besparelser Det populære middel mod knoglemarvskræft Velcade går af patent i april. Ifølge Amgros har producenter allerede søgt markedsføringstilladelse til generika af lægemidlet, hvilket kan betyde store besparelser. Se hvilke andre omsætningstunge lægemidler, der går af patent i 2019.

Lægemidlet Velcade, der bruges til behandling af knoglemarvskræft, har patentudløb den 26. april i år, hvilket åbner for, at der kan komme konkurrerende generikaselskaber på banen med alternativer til det populære lægemiddel. Velcade omsatte for omkring 75 mio. kr. seneste år herhjemme, og ifølge Amgros kan det Johnson & Johnson-ejede selskab Janssen, som producerer præparatet, godt forberede sig på, at konkurrencen melder sig på banen fra dag ét. »Vi kan se, at der allerede er generika-leverandører, som allerede har opnået...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.