Overblik: Årets største internationale nyheder på ERS Den årlige kongres for European Respiratory Society er stedet, hvor den nyeste og mest opsigtsvækkende forskning inden for lungeområdet bliver præsenteret. Kongressen er netop overstået, og her kommer en opsummering af det, som fik tilhørerne frem på sædekanten.

Man kan ikke snakke om den fremmeligste forskning i verden inden for lungeområdet uden også at tale om den årlige kongres for European Respiratory Society (ERS). Hvert år afholdes kongressen i en ny europæisk storby, og dørene er netop lukket for sidste gang i Milano, hvorfra de sidste kongresdeltagere er på vej hjem til hvert deres hjørne af verden. Sædvanen tro var årets kongres et tour de force i international lungeforskning med mange store forskningsnyheder, der fik tilhørerne frem på...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.