Direktør i Medicoindustrien, Peter Huntley, ser positivt på valgresultatet, som kan skabe større samarbejde over midten.

Medicoindustrien til Mette Frederiksen: Drop pensionsløfter og styrk life-science Socialdemokratiets pensionsudspil risikerer at være en klods om Danmarks økonomi, og derfor skal partiet i stedet udfolde sine ambitioner på life-scienceområdet, mener Medicoindustrien.

Gårsdagens folketingsvalg blev til en socialdemokratisk sejr, men med et tydeligt styrket mandat til både Venstre og Radikale. Det fik Mette Frederiksen (S) til at bebude samarbejde på tværs af Folketinget, da resultatet stod klart, og den udsigt glæder direktør i Medicoindustrien, Peter Huntley, som dog ser en stor udfordring for S-formanden i den kommende tid. »Vi er selvfølgelig glade for, at midterpartierne går styrket ud af det her. Men vi må også konstatere, at hvis S skal danne regering,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.