Peter Huntley, direktør i Medicoindustrien, kalder på et større politisk fokus på, hvor pengene skal komme fra til løsninger i fremtidens sundhedsvæsen.

Medicoindustrien til ny regering: Hold jer fra detailstyringen Valgkampen har budt på massivt fokus på miljø, velfærd og indvandring, mens sundhedsområdet i høj grad ligner en budkrig med store løfter, mener direktør i brancheforeningen Medicoindustrien, Peter Huntley.

Hvilke ønsker har Medicoindustrien til en kommende regering? »Jeg kan deltage i den erhverskritik, at der er ganske lidt fokus på, hvor penge skal komme fra. Det er helt afgørende, at der kommer fokus på, hvordan politikerne kan gøre os (industrien red.) – og dermed også sundhedsvæsenet – bedre. Den debat skal strammes kraftigere op, så det ikke ender i en gavebod med løfter, der ikke kan bæres efter valget. For der er nogle rammevilkår for industrien, som er vigtige...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.