Medicinrådet vil belyse arbejdsbyrde for udvalgsformænd og præcisere habilitetsregler
Formand for De Lægevidenskabelige Selskaber Henrik Ullum pointerer, at det ikke kun er Medicinrådet, som bærer ansvaret for at løse problemet med at skaffe formænd til fagudvalg. »Vi vil gerne være med til at tage et medansvar,« siger Henrik Ullum.

Medicinrådet vil belyse arbejdsbyrde for udvalgsformænd og præcisere habilitetsregler Medicinrådet vil gøre det lettere for fagfolk at vurdere, om de har tid til at være medlem eller formand af et fagudvalg ved at måle den tid, udvalgsarbejdet tager. Samtidigt vil det eksemplificere sine habilitetsregler.   

Fem formandsposter af Medicinrådets fagudvalg står fortsat tomme. Men Medicinrådet skal forsøge at få dem besat ved at præcisere og eksemplificere sine habilitetsregler. Derudover skal det redegøre for, hvor meget arbejde, der ligger i at bestride de poster, så potentielle medlemmer får et bedre grundlag at stå på, når de skal vurdere, om de vil sige ja til arbejdet. Det er resultaterne fra  det krisemøde, som formændene for de Lægevidenskabelige Selskaber (LVS), Dansk Selskab for Klinisk Onkologi (DSKO) og Medicinrådet...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind