Medicinrådet ansætter direktør Det nye Medicinråds to formænd, Jørgen Schøler Kristensen og Steen Werner Hansen, har ansat Torben Klein som direktør for sekretariatet i Medicinrådet.

Mens det længe har været kendt, hvem de to formænd for Medicinrådet er, er direktøren for sekretariatet i det nye råd netop blevet afsløret. Det bliver den 57-årige Torben Klein. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Novo Nordisk Fondens Center for Metabolismeforskning på Københavns Universitet, og han har tidligere været direktør i blandt andet Akademiet for de Tekniske Videnskaber, Undervisningsministeriet og Nordea Fonden samt bestyrelsesformand for Teknologirådet Medicinrådets formænd siger i en pressemeddelelse, at de i ansættelsen...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.