Mads Krogsgaard Thomsen har siden 2000 været koncerndirektør i Novo Nordisk med ansvar for Forskning og Udvikling. Han har i årene i Novo Nordisk stået bag udviklingen af 20 lægemidler. 

Mads Krogsgaard Thomsen bliver ny direktør i Novo Nordisk Fonden Novo Nordisks mangeårige koncerndirektør afløser Birgitte Nauntofte på posten som direktør for Danmarks største private fond.

Mads Krogsgaard Thomsen, koncerndirektør for Forskning og Udvikling i Novo Nordisk A/S, tiltræder som adm. direktør i Novo Nordisk Fonden 1. marts 2021.  Mads Krogsgaard Thomsen blev forskningsdirektør for Novo Nordisk i 1995, og koncerndirektør med ansvar for Forskning og Udvikling i 2000, og han har i årene i Novo Nordisk stået bag udviklingen af 20 lægemidler.  Mads Krogsgaard Thomsen afløser Birgitte Nauntofte, der har været adm. direktør siden 2009. »Mads er et af de dygtigste og mest engagerede mennesker,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.