Ny godkendelses­chef på plads i Lægemiddel­styrelsen Lægemiddelstyrelsen henter ny chef for Enhed for medicinsk evaluering og biostatistik i lægemiddeludviklingsvirksomheden Serodus.

Nikolai Brun tiltræder 1. marts 2017 stillingen som chef for Lægemiddelstyrelsens nyoprettede enhed for Medicinsk Evaluering og Biostatistik, der samler de lægelige ressourcer inden for områderne godkendelse og lægemiddelsikkerhed. Han kommer fra en stilling som senior vice president i lægemiddeludviklingsvirksomheden Serodus og har mange års erfaring med lægemiddeludvikling blandt andet fra Novo Nordisk, Genzyme og Genmab, hvor han har haft ledende stillinger. Nikolai Brun er uddannet læge i 1994. Lægemiddelstyrelsen står midt i en spændende udvikling, og jeg ser meget frem til at...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.