Astmamiddel får blåstempling af KRIS Regionernes råd for ibrugtagning af medicin anbefaler nyt lægemiddel som tredjelinjebehandling til patienter med svær astma.

Koordineringsrådet for ibrugtagning af sygehusmedicin (KRIS) har på sit seneste møde valgt at anbefale lægemidlet Cinqair (reslizumab Det fremgår af referatet fra rådets seneste møde. Forud for mødet i KRIS havde overlæge på medicinsk afdeling på Vejle Sygehus fremsendt en ansøgning om national ibrugtagning af Cinqair. Den baserede sig på fem randomiserede, placebokontrollerede og dobbeltblinde studier, hvor de deltagende havde dårligt kontrolleret astma. Sammenlignet med Nucala (mepolizumab), som er et lægemiddel godkendt til samme indikation, viste Cinqair sig hurtigere at indsætte en...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind