Nævn klar med ny anbefaling for tilskud til astma- og KOL-midler Medicintilskudsnævnet klar med tredje forslag til tilskudsstatus for medicin mod astma og KOL.

Medicintilskudsnævnet har færdiggjort et nyt forslag til revurdering af  tilskudsstatus for medicin mod astma og KOL, og Lægemiddelstyrelsen har sendt forslaget i høring. Medicintilskudsnævnets to første forslag har tidligere været sendte i høring, men siden er der udkommet nye behandlingsvejledninger på området samt sket flere prisændringer. Nævnet har derfor lavet et nyt forslag til fremtidig tilskudsstatus for disse lægemidler. Medicintilskudsnævnet mener, at forbruget af kombinationsmidlerne med langtidsvirkende beta-2-agonist (LABA) og et inhalationssteroid (ICS) til patienter med KOL er uhensigtsmæssigt, og derfor...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.