Kombinationspræparat fra Novartis lider tilbageslag Lægemiddelvirksomheden Novartis’ plan om at udvikle et kombinationspræparat til behandling af neovaskulær aldersrelateret makuladegeneration har lidt et knæk.

Patienter med neovaskulær aldersrelateret makuladegeneration (nAMD), der behandles med en kombination af Novartis’ præparat Lucentis (ranibizumab) og det nye præparat pegpleranib har ikke bedre effekt af behandlingen end patienter, der behandles med Lucentis alene. Det viser resultaterne af to pivotale fase 3-studier (OPH1002 og OPH1003), som undersøgte Lucentis som monoterapi versus Lucentis i kombination med pegpleranib, skriver Novartis i en pressemeddelelse. De to pivotale studier viste, at patienter i kombinationsbehandling med Lucentis og pegpleranib ikke oplevede en signifikant forbedret synsskarphed...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind