International KOL-guideline udfordrer danske tilskudsregler Længe ventede guidelines for medicinsk behandling af KOL udfordrer danske tilskudsregler på området.

Behandling med langtidsvirkende muskarin antagonister (LAMA) er bedre end langtidsvirkende beta-2-atagonister (LABA) til at forebygge eksacerbationer hos KOL-patienter. Det fremgår af den nye, såkaldte GOLD-strategi for medicinsk behandling af patienter med kronisk obstruktiv lungesygdom. GOLD-guidelines anbefaler LAMA alene som førstevalg til nogle patienter, og ikke som tidligere et valg mellem LABA eller LAMA. De nye internationale guidelines lægger op til, at farmakologisk behandling af KOL nu i højere grad skræddersys til patientens behov, og baseres på den enkelte patients symptom-...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.