DSAM har opdateret klinisk vejledning for KOL Ny klinisk vejledning for behandling af KOL i almen praksis adskiller sig i enkelte detaljer fra vejledning fra RADS.

Rygestop er uden sammenligning den mest betydningsfulde intervention i behandlingen af KOL. Det fastslår Lill Moll, der har været formand for arbejdsgruppen i Dansk Selskab for Almen Medicin (DSAM), der har udarbejdet den seneste kliniske vejledning for KOL i almen praksis, der netop er udkommet. Dernæst kommer den medicinske behandling, samt rehabilitering og opfordring til fysisk aktivitet. Målet for behandlingen er at sikre det bedst mulige funktionsniveau, livskvalitet og tryghed og færrest mulige eksacerbationer samt at minimere lungefunktionstab og progression...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.