Foto: Lars Andersen

Ingen kan løse antibiotikakrisen alene – vi er klar til at bidrage Hvis antibiotika også i fremtiden skal være et effektivt redskab i sundhedsvæsenet, skal alle aktører spille sammen i kampen mod det voksende resistensproblem.

Det er ikke nogen nyhed, at antibiotikaresistens er en alvorlig udfordring. Som de fleste ved, gjorde Alexander Fleming selv opmærksom på problemet i forbindelse med, at han i 1945 modtog Nobelprisen for sin opdagelse af penicillin. Vi mener, at der er meget læring fra ­coronasituationen, der kan overføres til kampen mod resistente bakterier Problemet er således velkendt og anerkendt, også i Danmark, hvor både sundhedsvæsen og landbrug har gjort en væsentlig indsats for at begrænse resistensudviklingen lokalt. Danmark er et...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.