Ingen kan løse antibiotikakrisen alene – vi er klar til at bidrage
Foto: Lars Andersen

Ingen kan løse antibiotikakrisen alene – vi er klar til at bidrage Hvis antibiotika også i fremtiden skal være et effektivt redskab i sundhedsvæsenet, skal alle aktører spille sammen i kampen mod det voksende resistensproblem.

Det er ikke nogen nyhed, at antibiotikaresistens er en alvorlig udfordring. Som de fleste ved, gjorde Alexander Fleming selv opmærksom på problemet i forbindelse med, at han i 1945 modtog Nobelprisen for sin opdagelse af penicillin. Vi mener, at der er meget læring fra ­coronasituationen, der kan overføres til kampen mod resistente bakterier Problemet er således velkendt og anerkendt, også i Danmark, hvor både sundhedsvæsen og landbrug har gjort en væsentlig indsats for at begrænse resistensudviklingen lokalt. Danmark er et...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind