HPV-vaccine har halveret nye tilfælde af livmoderhalskræft På de ti år hvor HPV-vaccinen Gardasil har været på markedet, har den halveret antallet af nye tilfælde af livmoderhalskræft, viser en ny opgørelse.

En ny opgørelse baseret på de seneste 10 års erfaringer med HPV-vaccinen Gardasil i Australien viser, at den virker effektivt.  Siden vaccinen blev lanceret i Australien for ti år siden er den blevet udrullet i 130 lande, og har vist sig at halvere antallet af nye tilfælde af livmoderhalskræft. Det skriver BBC News på baggrund af 10-årsopgørelsen. Artiklen fremhæver også, at HPV-vaccinen forebygger kræft i svælget og munden hos både mænd og kvinder.  Professor Ian Frazer fra University of Queensland, er én...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind