Nyt udbud af HPV-vaccine på vej Udformningen af et kommende udbud af levering af HPV-vaccine i børnevaccinationsprogrammet er i proces, og ventes klar inden for de nærmeste måneder.

Inden årets udgang har Statens Serum Institut (SSI) gennemført et udbud af HPV-vaccine. Udformningen af det kommende udbud af levering af HPV-vaccine i børnevaccinationsprogrammet er i proces, og ventes klar til offentliggørelse inden for de nærmeste måneder. GSK’s Cervarix erstattede 1. januar sidste år Gardasil i børnevaccinationsprogrammet for en periode på 12 måneder, men SSI fik samtidig option på at forlænge kontrakten indtil et nyt udbud var gennemført. Den mulighed har SSI nu gjort brug af, bekræfter vicedirektør Ole Jensen. MSD’s Gardasil 9...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.