GSK trækker HPV-vaccine fra det amerikanske marked Dårlige salgstal får GlaxoSmithKline (GSK) til at trække HPV-vaccinen Cervarix fra det amerikanske marked. Dermed bliver Mercks Gardasil enerådende i USA.

Den manglende efterspørgsel på HPV-vaccinen Cervarix får nu GlaxoSmithKline (GSK) til opgive det amerikanske marked. En talsmand fra GSK fortæller til mediet FiercePharma, at firmaet sidste år kun tjente tre millioner US dollars på Cervarix ud af et samlet salg på verdensplan på 88 millioner US dollars. Salget er så dårligt, at GSK nu er stoppet med sælge og levere vaccinen til USA. Cervarix er blevet udkonkurreret af Mercks Gardasil, som udover at beskytte mod udviklingen af livmoderhalskræft også beskytter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind