NICE anbefaler fortsat ikke Erbitux til hoved-halskræft Det britiske prioriteringsinstitut NICE når efter en revurdering af midlet Erbitux endnu engang frem til, at lægemidlet ikke er omkostningseffektivt.

Trods stærkere evidens for effekt og en lavere pris vurderer det britiske prioriteringsinstitut NICE fortsat, at Erbitux (cetuximab) er for omkostningstungt til at egne sig som standardbehandling af hoved-halskræft. Det fremgår af et udkast til en guideline for behandling af hoved-halskræft, som NICE netop har sendt i høring. »Da vi oprindeligt vurderede cetuximab, var der usikkerhed omkring evidensen, hvorfor vi ikke kunne anbefale produktet til standardbehandling med fast støtte fra NHS (National Health Institute, red.),« udtaler lederen af NICEs evalueringscenter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind