For at undgå unødig mistanke og beskytte den enkelte medarbejder, har Danske Regioners bestyrelse besluttet, at støtte fra lægemiddelindustrien fremover ydes til ledelserne på hospitalerne og ikke hver enkelt læge eller sygeplejerske, siger formanden for de Danske Regioner Bent Hansen.

Hospitalerne skal nu administrere industri-betalt efteruddannelse Fremover skal det være ledelsen på hospitalerne, der skal modtage og fordele pengene til læger og sygeplejerskes efteruddannelse fra industrien. Det har Danske Regioners bestyrelse vedtaget med nye retningslinjer.

Det skal være slut med, at læger og sygeplejersker får betalt konferencer og sponsorater direkte af Lægemiddelindustrien. Nu skal det være ledelsen på hospitalerne, der skal administrere midlerne fra industrien. Det har bestyrelsen for Danske Regioner netop vedtaget med et sæt nye retningslinjer. Det skriver Danske Regioner på sin hjemmeside. De nye retningslinjer er vedtaget for at imødegå den kritik, der har været af den nuværende ordning, hvor efteruddannelse i nogle tilfælde er blevet aftalt direkte mellem ansatte og industri....

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.