Hæstorp: Stop for sponsoreret efteruddannelse duer ikke i Hovedstaden Region Hovedstaden bør tage imod industriens vilje til at bidrage til lægers efteruddannelse med åbne arme. Armslængden kan sikres ved at kræve, at det er regionen frem for lægerne, der modtager pengene.

Hovedstadens regionsrådsformand Sophie Hæstorp (S) håber ikke, at regionsrådet vil stemme for et udmeldt stop for sponseret kompetenceudvikling, sådan som Region Midtjylland og Region Syddanmark har gjort. Det lader hun skinne igennem på Twitter, hvor hun i en kommentar til Dagens Medicins artikel om de to regioners beslutning påpeger, at hun ikke støtter et sponsorforbud, ‘men en model med åbenhed om samarbejde og bijobs’. Regionsrodsformanden uddyber over for Dagens Medicin: »Jeg synes, at Region Syddanmark og Region Midtjylland har truffet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.