40 organisationer i fælles brev til EU-toppen: Derfor er København det bedste sted for EMA Politikere og erhvervsliv er gået sammen om at få valgt København som næste hjemsted for det europæiske lægemiddelagentur. De har alle underskrevet et brev, som er blevet sendt til EU-chefer.

EMA skal til Danmark. Det er ønsket fra en bred koalition af politikere og erhvervsfolk, der nu er gået sammen om at sende et brev til tre topchefer i EU i kampen om at få EMA til landet. Modtagerene af brevet er  kommissionsformand Jean-Claude Juncker, næstformand Antonio Tajani og formanden for Det Europæiske Råd, Donald Tusk. »Vi mener, at København tilbyder optimale betingelser for at huse EMA takket være tilstedeværelsen af ​​verdensklasse forskningsmiljøer, en innovativ og levende livsvidenskabsklynge, et unikt grundlag for et stærkt...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.