Forbrug af ADHD-medicin varierer markant på tværs af landet Variationerne i forbrug af ADHD-medicin på tværs af regioner og kommuner er stadig store, viser ny opgørelse fra Sundhedsdatastyrelsen.

Flere års faglige diskussioner om udskrivning af ADHD-medicin har endnu ikke ført til en ensretning af udskrivningsmønstrene på tværs af landet. Det viser viser en ny opgørelse fra Sundhedsdatastyrelsen, som har analyseret forskelle i udskrivning af ADHD-medicin i regioner og kommuner. Især blandt kommunerne i Region Midtjylland og Region Sjælland er der mange voksne og børn, som køber ADHD-medicin. I Region Midtjylland blev der i 2015 udskrevet mere end dobbelt så meget ADHD-medicin pr. indbygger pr. døgn som i Region...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.