Erenumab reducerer antallet af migrænedage Resultater fra et fase-3-studie viser, at antallet af migrænedage reduceres hos patienter, der er blevet behandlet med et kommende biologisk lægemiddel, Erenumab.

Erenumab, som er et kommende biologisk lægemiddel udviklet i et samarbejde mellem Amgen og Novartis, har i et randomiseret, dobbeltblindet, placebo-kontrolleret fase-3-studie, ARISE, vist at reducere antallet af migrænedage hos patienter med kronisk migræne. Erenumab virker ved at ved at blokere for de såkaldte CGRP (Calcitonin genbeslægtede peptid) receptorer, der menes at være afgørende i tilblivelsen af migræne. I alt indgik 577 patienter, heraf 19 danske, i studiet og i 12 uger fik de enten placebo eller Erenumab. Patienterne i...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.