Eksperimentelt stof øger overlevelse for patienter med AML ASH: Ny medicin kan forhåbentlig øge overlevelseschancer blandt patienter med akut myeloid leukæmi, hvor chancerne i øjeblikket kun er 40-50 pct. Vi er håbefulde, siger forsker.

Forskere har lavet de første kliniske forsøg med det eksperimentelle stof vadastuximab talirine (33A) i patienter med akut myeloid leukæmi. Stoffet viste sig at være sikkert i kombination med standardbehandling med kemoterapi, og resultaterne af forsøget øger forskernes håb for, at denne form for eksperimentel og målrettet terapi kan hjælpe patienter med at opnå helbredelse og reducere risiko for tilbagefald. »Vi kan med sikkerhed sige, at det er sikkert at give vadastuximab talirine i kombination med standardbehandling til patienter med...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.