ECO 2023: Ekstrem kulde og tryghed i nabolaget fremmer vægttab Hollandsk undersøgelse viser, at det at føle sig tryg i sit nabolag giver større vægttab blandt folk, der deltager i livsstilsinterventioner. Et andet studie viser, at ekstrem kulde kan fremme vægttab og en sundere metabolisk profil. Her kommer en stribe højdepunkter fra ECO 2023.

Et hollandsk studie, der er blevet præsenteret data fra på den årlige European Congress on Obesity (ECO 2023), viser, at når folk føler sig trygge i eget nabolag, er deres forudsætninger for at tabe sig bedre, end når de ikke gør det. I studiet deltog 122 personer med et gennemsnitligt BMI på 39kg/m2. 74,6 pct. var kvinder. Forsøgsdeltagerne modtog råd om kost og motion, ligesom de modtog kognitiv adfærdsterapi i interventionsperioden. Der er flere forskellige mulige forklaringer på, hvorfor det...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.