Michael Hecht Olsen

Digitalt værktøj hjælper læger med at vælge den rette medicin til deres patienter Et danskudviklet digitalt værktøj kan implementeres i de praktiserende lægers allerede eksisterende computersystemer og hjælpe dem til at træffe de rigtige farmakologiske valg til den enkelte patient.

Som praktiserende læge er man generalist og skal holde styr på en lang række behandlingsguidelines for forskellige sygdomme. Nogle patienter med eksempelvis diabetes eller hjertekarsygdom skal have én form for medicinsk behandling, mens andre skal have en anden. Det hele afhænger af en lang række faktorer som komorbiditeter, sygdomskarakteristika, hudfarve m.m. Som praktiserende læge får man med DICTA en digital løsning, der ved at udtrække data fra patientens egen journal kommer med en guidelinebaseret anbefaling, som lægen kan støtte sig...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.