Den regulatoriske data-fremtid er nu. Hvem er klar? Såfremt industri og myndigheder lykkes med at samarbejde om at udnytte potentialet i ’real-world data’ vil vi utvivlsomt opleve en mere sikker brug af lægemidler i fremtiden, skriver Anton Pottegård.

Thalidomid og Vioxx. To navne, der tilsammen er nok til at få enhver i pharma til at tale om behovet for fase IV-monitorering af lægemidler. Vi står lige nu på tærsklen til en ny æra. Med ’real world data’-paradigmet åbner der sig helt nye muligheder for prospektivt at monitorere udvalgte bekymringer. Vi kan få et langt bedre sikkerhedsnet ved brug af nye lægemidler. Myndighederne er sådan set klar. Myndighedskrav i rivende udvikling Forestil dig, at du skal til at indsende...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.