Fire nye debattører på Dagens Pharma – se dem her En professor og tre formænd fra henholdsvis Medicinrådet, en fagforening og en lægemiddelkomite. De vil de kommende måneder komme med deres perspektiver på en række aktuelle Pharma-problemstillinger.

Jørgen Schøler Kristensen er formand for Medicinrådet. Til daglig arbejder han som lægefaglig direktør på Aarhus Universitetshospital, hvilket han har gjort siden 2018. Han er uddannet på Aarhus Universitet og er speciallæge i intern medicin og i hæmatologi i 1983. Jørgen Schøler Kristensen har skrevet doktordisputats inden for leukæmi-området og har tidligere arbejdet på det daværende Århus Amtssygehus i en årrække og efterfølgende som lægefaglig direktør på Regionshospitalet Horsens.     Rikke Løvig Simonsen har siden 2015 været formand for Pharmadanmark,...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.