Den gode behandling findes, men mange danskere med migræne betaler ud af egen lomme for ikke-evidensbaseret behandling 
I stedet for at folk med svær migræne af egen lomme betaler for ikke-evidensbaserede behandlinger, mens de venter på at komme i behandling på det offentliges regning, så bør det gøres muligt, at disse patienter får mulighed for selv at betale for en behandling, der virker. Det foreslår Faisal Mohammad Amin, formand for Dansk Hovedpine Selskab.Foto: Privat

Den gode behandling findes, men mange danskere med migræne betaler ud af egen lomme for ikke-evidensbaseret behandling  Der er ventetid på at blive behandlet for svær migræne i Danmark, og i mellemtiden betaler folk af egen lomme for ikke-farmakologiske ikke-evidensbaserede behandlinger. Ifølge overlæge bør vi overveje at åbne op for, at personer med migræne selv kan betale for den behandling, som virker.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind