Peter Rossing
»De her resultater kommer til at ændre de internationale guidelines i forhold til behandling af nyrepatienter både med og uden diabetes. Det er vilde data,« siger en af de ledende forskere bag det nypublicerede studie, professor, forskningsleder og overlæge Peter Rossing fra Steno Diabetes Center København.Foto: Joachim Rode

Dapagliflozin reducerer risiko for sygdomsprogression og tidlig død hos nyrepatienter Et stort internationalt studie viser, at diabetesmidlet dapagliflozin ikke bare kan sænke risikoen for sygdomsprogression og tidlig død hos diabetespatienter med kronisk nyresygdom. Nyrepatienter uden diabetes har også gavn af behandlingen. Resultatet er så banebrydende, at det allerede nu kan føre til nye guidelines.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Allerede bruger? Log ind