Dansk Folkeparti truer med at trække sin støtte til Medicinrådet Hvis lægerne ikke får mulighed for at fravige Medicinrådets anbefalinger og ordinere Spinraza, har systemet fejlet og rådet skal nedlægges, mener Dansk Folkeparti. »Så skal vi ikke have et Medicinråd,« siger DF’er.

Medicinrådet gennemgår for tiden sin første store offentlige prøvelse. Visse politikere og patientrepræsentanter har de seneste måneder argumenteret heftigt for, at rådets beslutning om at afvise muskelsvind-produktet Spinraza, et meget dyrt lægemiddel med svag evidens, skal omgøres eller fraviges. Og nu skruer Dansk Folkeparti op for retorikken. Hvis ikke de læger, der ønsker at ordinere Spinraza, får mulighed for det, så skal Medicinrådet nedlægges. Det siger medlem af Folketingets sundhedsudvalg Jeppe Jakobsen, der repræsenterer Dansk Folkeparti i spørgsmålet. »Hvis de...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.