Danmark har tredjelaveste priser på generisk medicin Priserne på de receptpligtige lægemidler, der bruges til at substituere dyre originalprodukter, er meget lave i Danmark i forhold til de øvrige europæiske lande, viser ny rapport.

Danmark har de tredjelaveste priser på generisk medicin i EU og bliver kun overgået af Holland på en andenplads og Sverige på en førsteplads. Det fremgår af Tandvårds- och Läkemedelsförmånsverket (TLV) årlige internationale prissammenligningsrapport, der sammenholder prisniveauet på de svenske substituerbare lægemidler med priserne på de selvsamme produkter i de øvrige europæiske lande. Analysen, der er baseret på nationale listepriser ved indkøb til apotkere. Rapporten er den fjerde af sin art og sammenligner prisen på medicin, som anvendes i Sverige...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind