Anders Gersel Pedersen
Anders Gersel Pedersen direktør for forsknings- og udviklingsafdelingen hos Lundbeck har valgt at gå på pension pr. 31 december 2018.

Anders Gersel Pedersen går på pension Anders Gersel Pedersen har i syv år været forsknings- og udviklingsdirektør hos Lundbeck, ved årets udgang går han på pension.

Efter 19 år hos Lundbeck har direktør for forsknings- og udviklingsafdelingen hos Lundbeck Anders Gersel Pedersen valgt at gå på pension pr. 31 december 2018. Det skriver Lundbeck i en pressemeddelelse.   »Efter 19 år hos Lundbeck og syv år som leder af forsknings- og udviklingsafdelingen har jeg besluttet at gå på pension, selvom jeg ved, at jeg vil savne at arbejde med et godt ledelsesteam og engagerede og kompetente medarbejdere,« siger Anders Gersel Pedersen i en kommentar. »Jeg er...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind