»Vi har en løbende dialog med Medicinrådet, men da jeg modtog brevet 6. juli, var jeg ved at falde ned af stolen, for jeg havde ikke hørt et eneste pip om, at det var på vej, så alene den måde, det kom på gjorde, at det var vi nødt til at få undersøgt ordentligt,« siger Adam Wolf i et interview med Dagens Pharma.

Adam Wolf: »Vi kan komme med alle mulige undskyldninger, men det er gået for langsomt« I et interview med Dagens Pharma fortæller Adam Wolf, der er direktør i Danske Regioner, at embedsværket i maj – ti måneder efter Medicinrådets alarmerende brev – vil orientere bestyrelsen i Danske Regioner om løsninger på Medicinrådets problemer med sagsbehandlingstider.

Adam Wolf, som er direktør i Danske Regioner, forklarer, at bestyrelsen i maj får præsenteret resultaterne fra den arbejdsgruppe, som blev nedsat, efter Medicinrådet i et brev til Danske Regioner på forhånd advarede om kommende problemer med overholdelse af tidsfristerne for QALY-sager. Store tidsoverskridelser i QALY-sager er i dag en del af hverdagen i Medicinrådet, hvor rådets medlemmer også føler sig presset over mængden stof. I et interview herunder med Dagens Pharma indrømmer direktøren blankt, at Danske Regioner har arbejdet...

Prøv Dagens Pharma gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få gratis adgang til alle artikler på Dagens Pharma i fire uger. Du modtager også nyhedsbrevet, med de seneste nyheder og historier fra pharmabranchen, fire gange ugentligt (mandag-torsdag). Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.